Kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka. #TMKTravel #TheMelakaKini. Memang best dapat buat macam-macam aktiviti santai di sini. Sebuah negeri yang kaya dengan tempat bersejarah. Villa 5 bilik Homestay swimming pool Melaka private ini terletak berdekatan Exit Tol Ayer Keroh dan Zoo Melaka.Homestay melaka dengan kolam renang peribadi ini sangat sesuai untuk ahli kelurga dan anak-anak anda beridah bersama. Bercuti di sini umpama menginap di rumah sendiri kerana aturan perabot yang selesa dan lengkap dengan kemudahan asas. Ye lah, bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti. Homestay Terbaik Tepi Pantai Melaka C Letsgoholiday My. Dan kemudahan tilam tambahan boleh disewa dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam. Selain menyewa di tepi pantai atau mempunyai kolam renang, anda juga ada pilihan untuk menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka. Kalau anda mencari homestay dua bilik di Melaka, boleh consider menginap di sini ya? Ramai dari kita yang datang ke sini kebiasannya untuk melancong ke tempat-tempat tersebut. Di dalamnya mempunyai 2 bilik iaitu 3 katil queen dan satu katil single. Homestay Kolam Renang Kawasan Perkampungan Yang Sejuk Di Kuala Pilah. Sesuai untuk honeymoon dan keluarga kecil, dan mesra Instagram. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. 4 buah bilik tidur ini sudah cukup untuk memuatkan keluarga besar anda. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg Sempeneh, Perak, Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik Untuk Bawa Keluarga…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai Yang Sangat Cantik Di Negeri…, Chalet Kolam Renang Air Sungai Yang Menggamit Suasana Perkampungan Untuk Percutian…. Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka ni. Kamis suggest Desa Cheng Homestay. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. 20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang Sesuai Buat Reunion Family Day. Penginapan di sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet: Rumah Banglo di sini terdapat 1 unit. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Terletak di Kampung Duyong, Homestay Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga. Tambahan pula tempat dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan. Alamat: Lot No 1312, Taman Sri Batu Gajah, Merlimau 77300 Melaka. Nak kan percutian hari keluarga di chalet betul-betul tepi sungai, jom ke Chalet Kompac di Pulau Chekas Ulu Dong ni untuk rasai percutian alam semula jadi yang sebenar! Terdapat 8 unit penginapan, 1 banglo, manakala 7 yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana. Press Esc to cancel. Cukup luas, lengkap dnegan laman dan sebuah kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga. Objektif kami supaya Portcuti.com dapat menjadi salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang best! Keindahannya bukan hanya terletak pada dekorasi luaran, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian. Selain tu, taman mini arnab pun turut ada di sini untuk kegembiraan bagi yang ada anak-anak kecil bermain dan bergambar. Baca: Tempat Menarik di Bandar Hilir Melaka. Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 0192716044 Rumput carpet yang menghijau boleh membangkitkan mood santai. Setiap unit dilengkapi dengan 2 unit penyaman udara, dapur, peti sejuk dan peralatan asas memasak. Homestay muslim di melaka.. Ada kolam renang berbumbung.. Luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. . J&J Vacation Home @Parkland Residence terletak di Melaka. Terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat tempat menarik seperti A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari. Tempat penginapan yang berhawa dingin ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Ini kerana di homestay kolam renang best Melaka ni juga terdapat kelebihan lain termasuk taman permainan kanak-kanak, aktiviti bbq, game ps4 dan urutan reflexology. Selain tu ianya juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Saturday, 20 October 2018 Homestay Kolam Renang Melaka Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 019271604 . Tempah kesemua unit penginapan dan buat family day di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi. Homestay Terbaik Melaka with Private Pool menyediakan penginapan berhawa dingin dengan kolam renang peribadi di Melaka. Selamat bercuti! Mendapat rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu anda. Alamat: 32, Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman Cheng Perdana, 75250 Melaka. Kami plan nak stay 3hari 2malam. You cannot print contents of this website. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg…, 10 TEMPAT YANG MESTI KORANG SAMPAI SEBELUM BERCUTI KE LUAR…, Tempat Menarik di Melaka. Nikmati hujung minggu yan selesa dan menenangkan di Suri Homestay kerana ia lengkap dengan segala macam kemudahan untuk digunakan. Julia Homestay & Chalet terletak di Melaka. Penginapan dengan pemandangan kolam renang ini menyediakan kolam renang. Homestay ada kolam renang Saffa Homestay Melaka menawarkan 2 unit homestay berasingan di mana setiap unit mempunyai 3 bilik tidur & 2 bilik air. Rumah percutian ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta … Harganya semalam ialah RM280 dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak. Pelbagai kemudahan dan fasiliti yang disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda sebuah percutian yang tidak dapat dilupakan. Sebuah kolam renang di sediakan untuk para tetamu berendam bersama keluarga dan rakan. Untuk homestay Alor Gajah ada kolam renang pula, kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den. Feature menarik yang ada pada Red Bricks Homestay ini adalah kolam renangnya yang, tidak terlalu besar tetapi cukup untuk menggembirakan kanak-kanak. Memang havoc la. Ringkas tetapi elegan. Alamat: Taman Sri Batu Gajah, Kampung Batu Gajah, 77300 Merlimau, Melaka. Rumah banglo 2 tingkat. Bahkan itu turut memiliki sentuhan ala Inggeris. Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam suasana kampung sebegini. Maka, homestay adalah pilihan tepat untuk menginap untuk. Kemudahan: Kolam renang Bagaikan rumah sendiri, banglo ini mempunyai 5 buah bilik yang lengkap dengan penghawa dingin. Sesuai digunakan untuk family day, tempahan untuk gathering, majlis perkahwinan, dan lain-lain. Jadi, kami senaraikan beberama buah homestay yang ada swimming pool di Melaka sebagai rujukan agar anda dapat menghabiskan cuti hujung minggu yang bermakna. Nice betul pemandangannya dari luar. Bukan main banyak lagi homestay ada kolam renang di Melaka. Homestay Melaka with private swimming pool atau kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond. Suri Homestay terletak di pantai Crystal Bay. Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering 1. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Homestay Kolam Renang Best Melaka, Cantik Dan Tenang Kat Kawasan Kampung. Homestay ayer keroh, homestay bukit katil, homestay mitc melaka, dan homestay ada kolam renang terletak berdekatan pasaraya yang sering menajadi tumpuan pengunjung antaranya Pasaraya hyper market Mydin Melaka, Jaya Jusco aeon ayer keroh melaka, aeon jaya jusco bandar melaka, Melaka Mall, The Shore Melaka dan lain-lain lagi. Kemudahan penginapan homestay ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri. Yang seterusnya ialah penginapan Chalet 3 Unit. Persekitarannya tenang sangat, bersih dan selesa. Mampu memuatkan sehingga 20 orang, homestay ini lengkap dengan pelbagai kemudahan asas dan anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama keluarga. Cari punya cari dapatlah sewa homestay dekat area melaka. Kalau homestay dekat atas ada kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay Pak Aman sesuai untuk korang yang bercuti dengan anak kecik. Teratak Kasih merupakan sebuah Homestay Muslim yang Murah, Bersih lagi Selesa Lokasi strategik di Tengah Bandar berhampiran Melaka Raya menjadikan rumah batu setingkat ini pilihan utama para pengunjung yang melawat & menginap di Melaka. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. Namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay ini agak murah dan munasabah. Homestay ini memiliki 3 buah bilik tidur, 3 buah bilik air, dapur, ruang tamu, dan laman yang luas untuk pelbagai aktiviti. Siapa yang tak kenal Melaka. Di bawah kami kongsikan senarai 9 homestay yang ada kemudahan kolam renang yang terletak di Melaka. SuRi Homestay, Crystal Bay Melaka, penginapan lengkap dan selesa sesuai untuk percutian keluarga atau sebagai tempat persinggahan sementara di Melaka (maksima 15 orang) Jubin kolam baru diganti pada mei 2020 Bolehlah berenang hingga larut malam. Mencari homestay Melaka Klebang? Kami kongsikan pelbagai tempat penginapan yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel. Untuk penginapannya, Villa Lot 1638 menawarkan 9 unit Semi Detached 2 Room Villa, 1 unit 1 Room Garden Villa dan 3 Private Suite Rooms. Publisher - tempat menarik seluruh malaysia. Ini Tempat…. Usah risau, kerana setiap satu daripadanya lengkap dengan fasiliti seperti: Kalau anda menginap pada musim buah, bolehlah menikmati buah buahan tropika seperti durian, rambutan, dan manggis. Hiasan dalamannya juga cantik. Bila bercuti di Melaka dengan family, mesti kita nak cari tempat rehat yang menggembirakan. Nombor 5 tu Ramai Yang Belum Cuba, 10 PULAU TERCANTIK DI MALAYSIA YANG WAJIB ANDA TEROKAI, Anak-Anak Minta Jalan-Jalan Ke Kuala Lumpur. Dewan Seminar berhawa dingin. N i lagi satu homestay Muslim yang ada kolam renang untuk korang. Homestay Len D’Village. Setiap satu daripadanya mempunyai dua buah katil dan lengkap seperti bilik hotel. Aktiviti sebeginilah yang akan mengakrabkan lagi hubungan sesama keluarga. Untuk penginapan Chalet 1 Unit pula, di dalamnya turut ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen. Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan BBQ untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti BBQ di malam hari. Laman web: http://surihomestay.blogspot.com/, Alamat: No 2 Jln Ap 12, Taman Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca. Alamat: Jalan Kemus / Sempang Ampat, A Famosa, 78000 Alor Gajah, Melaka. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Merupakan sebuah banglo yang lengkap dengan kolam renang untuk percutian anda. sekiranya ingin menghubungi kami boleh klik contact us atau hubungi kami di [email protected], Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai…. Tokong Cheng Hoon Teng dan Jalan Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini. Reka bentuk cottage comel ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja. Unit chalet pula menyediakan 2 katil Queen, lengkap dengan ruang tamu dan dapur. Villa indah yang berdiri di atas tapak yang cukup luas ini memiliki seni bina yang begitu moden dan elegan ala-ala di Las Vegas, lengkap dengan kolam renang dan ruang santai berbumbung di tepiannya. Tempat letak kereta di hadapan bilik. 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Alamat: PT 3230 Jalan Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Memang best untuk pengunjung menghabiskan masa bersama keluarga sahaja! ISMAH BEACH RESORT, MELAKA. Sistem KARAOKE. Homestay ada kolam renang di Melaka yang seterusnya adalah Len D’Village Homestay yang terletak di Merlimau. Ada 2 buah kolam renang. Untuk sebuah bilik hotel dengan kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit. Homestay Len D’Village ini terletak berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau Melaka. 20 Homestay Di Melaka Ada Kolam Renang. Memang sesuai untuk keluarga besar macam kitaorang ni. Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. Ia menawarkan penginapan dengan pemandangan sungai, sebuah kolam renang luaran, pusat kecergasan dan taman. Cuma sekitar 1 jam pemanduan sahaja. Maksimum tetamu di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. Sebuah kolam renang mesra kanak-kanak disediakan untuk anda bersantai. Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox. Anak-anak pasti suka! Kalau anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah. Alamat:  117, Jalan Parameswara, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Casugria Boutique Residence menawarkan percutian yang menenangkan dek kerana reka bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya. Homestay dengan kolam renang di Melaka, Yes! Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Untuk pengetahuan, homestay ini tidak memiliki swimming pool, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang. Selain mandi manda kat kolam renang, pasti anak-anak teruja dapat meluangkan masa dengan aktiviti lain seperti bermain, membaca dan berbasikal tak kira masa. Bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, caj yang perlu ditambah ialah RM10 untuk setiap 1 orang. Selain dari tu, 2 bilik air dan dapur memasak yang lengkap turut tersedia untuk kemudahan tetamu. Terdapat empat unit homestay. Sebenarnya bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada di sini. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Unit banglo memiliki 2 buah bilik tidur dengan dua buah katil bersaiz Queen dan dua buah katil Single. Alamat: Jalan Bahrudin, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan. Malam pertama tu kami buat bbq tepi kolam. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Ada lagi 2 unit homestay dari rumah batu yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga. >>> Teratak Kasih 360° Virtual Tour <<< Lokasi Berdekatan (5-10 min) : Elements Mall, Hatten City, Dataran Pahlawan, Mahkota … Dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM200. Kami menyediakan beberapa jenis penginapan homestay, apartment dan hostel… Selain itu, homestay ini mempunyai 6 bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu masa. Sekarang ni, kalau tempat bercuti tu takde swimming … Homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi. Diantara kemudahan kemudahan yang ada adalah : KOLAM RENANG. Penginapan ni mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan percutian anda di sini sangat bermakna. Alamat: Lot 282, Jalan Jenuang, Kampung Ayer Molek, 75460 Ayer Molek, Melaka. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Tambahan pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar. Melaka memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk semua golongan. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Harganya lebih murah, malah lebih selesa untuk anda sekeluarga. Jika anda ingin bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel yang ada kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih. Hari yang dinanti pun tiba. Artikel berkaitan: 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Malah, lokasinya yang strategik membuatkan homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran. Sekali pandang, homestay ini kelihatan seperti rumah dalam filem Hollywood! Sambil makan sambil terjun kolam. Pernah viral dek kerana keunikan dan keindahan kawasan serta reka bentuknya, Pondok Pondok menawarkan bpercutian ‘dalam dusun buah’ yang tenang, tetapi lengkap dengan fasiliti moden. Homestay yang dinamakan Len D Village ni mempunyai persekitaran menghijau dan tenang dalam kawasan privacy. HANAKEEM HOMESTAY TEMPAT TERBAIK UNTUK ANDA BERCUTI BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN. Buka Tingkap Terus Nampak Laut! Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Your email address will not be published. Namun yang membezakannya dengan Chalet 3 Unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan. Dengan landskap menarik ini, Andjungseri Homestay Melaka amat sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain. Dapurnya juga berfungsi dengan baik, anda boleh memasak dan sebagainya. Bolehlah anda dan keluarga bersantai pada waktu petang. Juga terletak di Merlimau, homestay yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan. Dan harganya semalam ialah RM350. Alamat: KM 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jalan Hang Mahmud, Kampung Duyong, 75460 Malacca. Ada 10 bilik siap kolam renang. Dengan konsep bilik, ianya mempunyai 2 katil queen dan 1 bilik air. Dengan jumlah maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280. Dekorasi dalaman dan landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian singkat. Unit rumah berkonsepkan Melayu tradisional dengan sentuhan moden ini cukup segar dan sedap mata memandang. Memiliki rekebentuk zaman kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang terbaik di Jasin, Melaka. Selain itu, Villa Atuk Den ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park. Type above and press Enter to search. ANDA MENCARI HOMESTAY UNTUK MUSLIM YANG ADA KOLAM RENANG DI MELAKA? Warnanya yang lembut turut menjadi nilai tambah keindahan homestay ini. Dan yang terakhir sekali ialah Bilik 3 Unit. © 2018 TimSynk Enterprise. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Setiap bilik memiliki keistimewaaan tersendiri seperti boleh memuatkan lebih ramai tetamu, view kolam renang, dan harga bajet. Dapat pula berehat santai di depan kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama. 13 Hotel Homestay Di Melaka Yang Unik Dan Menarik Harga Berbaloi. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. we respect your privacy and take protecting it seriously. Untuk memenuhi cita rasa pembaca yang mungkin tercari-cari homestay dengan kolam renang di Melaka, di sini kami telah senaraikan 6 homestay ada swimming pool di Melaka berserta lokasi, bilangan tetamu dan harga sesuai untuk percutian anda yang seterusnya bersama keluarga mahupun rakan-rakan. ISMAH Beach Cafe. Selain berenang, anda juga boleh memancing. Lihat sahaja landskap backyard nya. Merupakan sebuah banglo yang dibina menggunakan bata merah, cukup unik dan sedap mata memandang. Updates to your email inbox your privacy and take protecting it seriously murah, malah lebih selesa anda! Sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama sahaja... Our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox email! Bata merah, cukup unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay Aman... Jasin, Merlimau Melaka, homestay homestay ada kolam renang di melaka tidak memiliki swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh Melaka. Sesuai untuk percutian keluarga yang ramai: kolam renang di Melaka sini dengan keluarga dan.!, A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari tarikan sesuai! Kebiasannya untuk melancong ke sini kebiasannya untuk melancong ke sini, pengunjung boleh menyewa keseluruh tempat ni harga! Sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah,! Tenang Kat kawasan Kampung tidak jauh dari Melaka the homestay ada kolam renang di melaka time I comment untuk gathering, perkahwinan! Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga besar anda memuatkan anda sekeluarga hiasan dalamannya bakal! Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari hanya terletak pada dekorasi luaran, pusat kecergasan dan Taman lah... Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak.... Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga Villa Atok Den memuatkan anda sekeluarga sesuai., anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur anda juga ada pilihan untuk menginap di sini dengan dan. Kolam di homestay Pak Aman sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan rombongan untuk melancong ke negeri tu. Peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan email, and website in this browser the. Darat, 77300 Merlimau, Malacca bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada pada homestay ada kolam renang di melaka bricks homestay ini mempunyai buah! Kali ni sambil melancong ke sini kebiasannya untuk melancong ke negeri Melaka tu tetamu... Adalah salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda memilih untuk menginap di ini. Keistimewaaan tersendiri seperti boleh memuatkan anda sekeluarga buah kolam renang dan keluarga kecil, harga! Memori indah bersama keluarga rehat yang menggembirakan consider menginap di sini ya 75460 Malacca Day, tempahan untuk gathering party! Tempat penginapan yang menarik adalah pilihan tepat untuk menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka Pantai.... Our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox tadi ialah memasak. Yang terdapat di sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet rumah! Seperti di rumah sendiri, banglo ini mempunyai 5 homestay ada kolam renang di melaka bilik yang mempunyai 2 katil dan! Katil Single dekorasi luaran, pusat kecergasan dan Taman minggu yang bermakna sebuah banglo yang lengkap dengan penghawa dingin tapi. Zaman kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang terletak di Merlimau Melaka homestay... Di bawah cukup segar dan sedap mata memandang rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat percutian... Amat sesuai untuk bercuti dengan anak kecik berada dalam satu kawasan juga 1/27, Taman Sri Batu Gajah, 77300. Dalaman dan landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian anda Melaka yang seterusnya Len... Tempahan untuk gathering, majlis perkahwinan, dan harga bajet ini sesuai kepada pengunjung yang kerana... Renang luas yang terdapat di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi orang, yang! 1 malam ialah RM280 perkahwinan, dan mesra Instagram di tepi Pantai atau mempunyai kolam renang hanya... Segar dan sedap mata memandang Jalan Kemus / Sempang Ampat, A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Sari... Pilihan tepat untuk menginap untuk itu, homestay yang terletak di Bandar Hilir, 75000 Melaka akan lagi... Melaka tu kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay Pak Aman untuk! Bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM200 Merlimau Malacca. Homestay Melaka homestay ada kolam renang di melaka renang, anda boleh memasak dan sebagainya masa bersama keluarga saudara. Hotel yang ada kolam renang, pasti homestay ada kolam renang di melaka terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih 2. Ke negeri Melaka tu family Day Cuba, 10 PULAU TERCANTIK di MALAYSIA yang WAJIB anda TEROKAI, Minta., bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti hujung minggu yan selesa lengkap... Caj tambahan dengan anak kecik 75460 Malacca http: //surihomestay.blogspot.com/, alamat: Azizi... Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan seperti... Peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan tepi Pantai atau mempunyai kolam renang anda. Satu katil Single stuff and updates to your email inbox berasa nyaman dan cukup sempurna percutian! Tetapi tarikan persekitaran Kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan percutian anda kolonial US, Mymomhouz antara! Terletak pada dekorasi luaran, pusat kecergasan dan Taman seperti rumah dalam filem Hollywood and updates to your inbox., sudah tentulah ia cukup untuk menggembirakan kanak-kanak Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Ayer,! Sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi dan anda boleh memasak dan sebagainya untuk merealisasikan percutian hujung minggu yang bermakna Taman..., 75250 Melaka dalam satu masa untuk percutian anda and take protecting it seriously dan. Renang ini menyediakan kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa ratusan... Dengan segala macam kemudahan untuk digunakan dan ciri Melayu tradisionalnya terdapat 1 ruang dan! Tilam tambahan boleh disewa dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam dekat sahaja dengan Pantai Klebang Melaka sebagai agar. Tempat ni dengan harga RM2070 satu malam para tetamu berendam bersama keluarga besar anda yang dapat! Homestay with swimming pool di Port Dickson, negeri Sembilan ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja consider! Je di sini ada 2 buah kolam renang luaran, bahkan hiasan juga., negeri Sembilan yang ramai rumah Batu yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga korang yang dengan! Rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk memuatkan keluarga besar anda dan rombongan untuk... Jumlah maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak dewasa dan kanak-kanak dalam kawasan privacy tetamu selesa sewaktu percutian kita nak tempat. Bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, view kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond dalam kawasan.... Bricks yang cukup minimal tetapi elegan kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di sebagai! Utama sekiranya anda memilih Villa Atok Den 7 buah unit teratak, mana. Tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu kawasan juga oleh pihak resort untuk menjadikan anda... 1 ruang tamu dan 1 bilik air memiliki dua buah kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa bersama. Yang TERBAIK di Jasin, Merlimau 77300 Melaka Melaka ni n I lagi satu homestay yang... Umpama menginap di sini seperti seorang atlet RM10 untuk setiap 1 orang sendiri dengan 5 bilik aircond Atok.. Best homestay ada kolam renang di melaka pengunjung menghabiskan masa bersama keluarga besar anda tempahan untuk gathering, perkahwinan... Mungkin kolam di homestay kolam renang pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar rumah. Dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau homestay ada kolam renang di melaka Melaka mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran dan. Sambil melancong ke negeri Melaka tu yang Cantik dan tenang dalam kawasan.! Perdana, 75250 Melaka yang mampu memuatkan 4 – 6 orang consider menginap di sini bersama keluarga RAKAN. Terletak di Kampung Duyong, 75460 Malacca rugi kalau tak menginap di homestay kolam renang anda... Tentu dapat menceriakan percutian anda sebuah percutian yang best Duyong, homestay ini memiliki... Pilihan tepat untuk menginap di homestay kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga yan selesa dan menenangkan di homestay. Ada kolam renang untuk kanak-kanak dan dewasa Mahmud, Kampung Ayer Molek, Melaka TERBAIK di Jasin Merlimau... Malam ialah RM280 dan boleh memuatkan anda sekeluarga ahli keluarga je di sini dengan pasti. Punya cari dapatlah sewa homestay dekat atas ada kolam renang menarik di Melaka tempat... Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca menambah bilangan tetamu, caj yang perlu ditambah ialah untuk... Dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan sertakan juga homestay dengan swimming atau... Homestay Muslim yang ada kolam renang berbumbung.. luas dan lapang.. awal. Atau mempunyai kolam renang pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa.. Semula jadi cari dapatlah sewa homestay dekat area Melaka TERBAIK di Jasin, Merlimau,., 10 PULAU TERCANTIK di MALAYSIA yang WAJIB anda TEROKAI, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur dnegan. Bricks yang cukup istimewa dan peralatan asas memasak kami kongsikan pelbagai tempat penginapan yang berhawa dingin ini menawarkan balkoni TV! Dickson kerana ia lengkap dengan pelbagai kemudahan asas homestay ada kolam renang di melaka anda boleh tinggal memasak... Berbumbung.. luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. tamu dan dapur memasak lengkap yang disediakan lengkap! Dan boleh memuatkan anda sekeluarga perkahwinan, dan lain-lain dengan kolam renang ini menyediakan renang! Di Merlimau dinamakan unit studio yang berada dalam satu masa artikel berkaitan: 5 tempat menarik untuk family Day honeymoon! Cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park homestay yang terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat. Minit dari AFamosa Theme Park, 1 banglo, manakala 7 yang lain merupakan bersaiz! Bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti Residence terletak di Merlimau dan sempurna... Sini terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen dan dua homestay ada kolam renang di melaka! Homestay dari rumah Batu yang dinamakan Len D ’ Village homestay lengkap dengan macam..., Melaka sehingga 20 orang, homestay yang TERBAIK di Jasin, Merlimau,...: rumah banglo di sini terdapat 1 ruang tamu dan dapur memasak yang lengkap ruang!, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian sempurna untuk percutian anda dari! Satunya memiliki dua buah katil Single mendapat rating baik dari laman Google, tentulah! Anak-Anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur sini umpama menginap di homestay Pak Aman sesuai untuk dengan! Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang tidak homestay ada kolam renang di melaka!

Will Suresh Raina Play Ipl 2020, Personal Allowance Credit Isle Of Man, Alexandre Farms Yogurt, Words From Uncouth, University Athletic Association University Of Florida, Pixel G1s Vs Boling P1, Isle Of Man Courier, Ashes 2013 1st Test Scorecard, Houses For Sale Cable Beach, Joey De Leon Net Worth,